0.00 €

Krepšelyje nėra produktų.

0.00 €

Krepšelyje nėra produktų.

Aukščiausi medicinos paslaugų standartai.

Privati medicinos klinika MaxMeda

Jau daugiau nei 20 metų kuriame sveikatos formulę kartu!

Populiarios paslaugos

Privati medicinos klinika MaxMeda

MAXMEDA Paslaugos

Čia rasite naudingą informaciją apie klinikoje teikiamas medicinos paslaugas.

Ginekologija

Teikiame aukštos kvalifikacijos ir ilgalaikę patirtį turinčių gydytojų ginekologijos paslaugas, ligų diagnostika ir gydymas.

Krūtų ligų diagnostika

Modernus tyrimas krūtų ligų diagnostikai. Naujausia įranga, geriausi Lietuvos specialistai! Rezervuokite laiką jau šiandien.

SPECIALISTŲ KONSULTACIJOS

Maxmedos privačioje klinikoje teikiamos plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytojo konsultacijos.

LIGŲ PROFILAKTIKA

Ankstyva ginekologinių ligų diagnostika. Teikiame klinikinius laboratorinius tyrimus, EKG, infuzinės terapijos paslaugas.

estetinė ginekologija

Atliekamos estetinės, funkcinės ir rekonstrukcinės ginekologijos procedūros yra visiškai saugios, jas atlieka patyrę gydytojai.

Nėščiųjų priežiūra

Sveika mama - sveikas kūdikis. Nėščiųjų priežiūra ir tyrimai. Vaisiaus echoskopija. Genetiniai tyrimai. Perinatologo konsultacija.

Kraujo ir šlapimo tyrimai

Tyrimai mūsų laboratorijoje atliekami automatiniu šlapimo analizatoriumi, o gydytojas suteikia profesionalią konsultaciją.

Vidaus organų echoskopija

Pilvo organų, skydliaukės ir lyties organų echoskopija - tai greitas, patikimas, visiškai neskausmingas tyrimas ultragarso spinduliais.

Žaneta Kasilovskienė

Teisinga diagnozė - dovana pacientui

Medicinos klinika, kuria galite pasikliauti!

Medicinos centras „MAXMEDA - visus medicinos standartus atitinkanti įstaiga. Ji įsikūrusi Vilniaus naujamiestyje, Mindaugo g. 16. Kuo skiriasi privati ir valstybinė medicinos įstaiga, Jūs pajusite tą pačią akimirką, kai žengsite pro mūsų medicinos centro duris.

Pacientai apie mus

Profesionalūs, rūpestingi gydytojai, gerai organizuotas centro darbas, maloni atmosfera. Rekomenduoju ir aču.

Rasa

Džiaugiuosi atradusi Vilniuje šią gydymo įstaigą – visi gydytojai atidūs, išklauso ir nuoširdžiai pataria, gydymo rezultatais esu patenkinta.

Inga

Labai džiaugiuosi atradusi šią kliniką. Viskas labai sklandžiai vyksta, malonus aptarnavimas. Didžiausios rekomendacijos ir didelis aču.

Viktorija

Nuoširdžiai dėkinga visam Maxmeda kolektyvui už atsakingą požiūrį ir laiku suteiktą pagalbą, kai jos labai reikėjo, net ir savaitgalio metu.

Daiva

Naujausi straipsniai